NaslovnicaVijestiJUVENTUS NUDI IGRAČA PLUS NOVAC ZA ZVIJEZDU UNITEDA: Transfer će biti vrijedan...

JUVENTUS NUDI IGRAČA PLUS NOVAC ZA ZVIJEZDU UNITEDA: Transfer će biti vrijedan oko 150 milijuna funti!

Juventus nudi igrača plus novac za zvijezdu Uniteda. Transfer će biti vrijedan oko 150 milijuna funti! Manchester United je jako povezan sa argentinskim internacionalcom i Juventusovom zvijezdom Paulo Dybalom.

JUVENTUS NUDI IGRAČA

Nekoliko dana unatrag, Calcio Mercato je izvijestio da Jose Mourinho može biti spreman da potpiše bivšu zvijezdu Palerma u zamjenu za Pogbu, koji traži odlazak sa Old Trafforda.

U posljednje vrijeme, Mirror Sport je otkrio da je Juventus spreman da ponudi 24-godišnjeg napadača Manchester Unitedu plus novac kako bi ponovo potpisali Pogbu.

Britanski mediji su istaknuli kako su talijanski prvaci spremni ponuditi Dybalu (vrijednog 100 milijuna funti) i 50 milijuna funti u gotovini u ugovoru vrijednom 150 milijuna funti kako bi vratili francuskog veznog igrača.

Pogba je bio zvijezda u Juventusu, ali od kada se preselio u Manchester United, bio je prilično prosječan i nedosljedan pod vodstvom Jose Mourinha.

S druge strane, Dybala, koji je talenat svjetske klase, imao je utjecaj u pomaganju Juventusu da osvoji sedmi naslov Serije A prošle sezone, ali ove sezone, njegovo prvo mjesto više nije zajamčeno nakon dolaska zvijezde Cristiana Ronalda iz Real Madrida.

Argentinska zvijezda koja ima platu od 110.000 funti tjedno igrao je u prvoj utakmici ove sezone u ligi, dok je u drugoj zagrijavao klupu i zatim igrao samo deset minuta u trećem kolu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!