NaslovnicaVijestiJuventus u odličnoj poziciji da potpiše zvijezdu od 200 milijuna funti! Real...

Juventus u odličnoj poziciji da potpiše zvijezdu od 200 milijuna funti! Real Madrid odustao od transfera!

Iako se krajolik postojećeg prijelaznog roka možda nemjerljivo promijenio zahvaljujući pandemiji koronavirusa, Juventus se postavlja na čelo čekanja ako svjetski napadač postane dostupan.

Juventus u odličnoj

Prema Corriere Dello Sport (na talijanskom), bianconeri prate kretanja u sjevernom Londonu koja se odnose na stanje Harryja Kanea.

Mediji napominju da su i Gonzalo Higuain i Mario Mandzukic prestari da bi ih se moglo smatrati dostojnim partnera Cristiana Ronalda, dok se Kanevo vodstvo, dob i iskustvo usklađuju s onim što klub traži.

Talijanima se pružila nada u vijesti da se još jedan potencijalni ubojica, Real Madrid, povukao iz utrke za Kaneov potpis, piše Daily Mail.

Smatra se da predsjednik Spursa, Daniel Levy, ne želi prodati svog kapetana kluba i zvijezdu, ali ako netko uspije poslati ponudu od 200 milijuna funti koje traži za Kanea, njegov stav bi se mogao promijeniti.

Posebno jer imaju taj novi stadion koji moraju otplatiti, dok će također morati značajno da se ojačaju ako žele izboriti neki naslov sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!