NaslovnicaVijestiJUVENTUS OTKRIO DETALJE: Evo koliko će Chelsea morati da plati ukoliko budu...

JUVENTUS OTKRIO DETALJE: Evo koliko će Chelsea morati da plati ukoliko budu zadržali Higuaina!

Juventus otkrio detalje! Evo koliko će Chelsea morati da plati ukoliko budu zadržali Higuaina! Chelsea će morati platiti lijepe novce ako budu željeli produžiti boravak Gonzala Higuaina na Stamford Bridgeu nakon ove sezone, što potvrđuje i Juventus.

Juventus otkrio detalje

BBC prenosi da se 31-godišnjak pridružio Plavcima na posudbu do kraja sezone, nakon što je njegov prethodni dogovor sa AC Milanom bio prekinut.

Zauzvrat, Maurizio Sarri se nada da će ga njegova bivša zvijezda iz Napolija ispaliti prema ciljevima sljedećih nekoliko mjeseci, a Chelsea želi osvojiti jedno od prva četiri mjesta u Premier ligi, kao i tražiti trofej u Europskoj ligi.

Međutim, Juventus je napravio izjavu koja potvrđuje iznose koji su uključeni u ovaj dogovor za Higuaina, iako nisu razjasnile koliko će Argentinac koštati Chelseaja samo ove sezone.

Prema Sky Sportsu, Milan je trebao platiti 18 milijuna eura za sezonski dogovor sa Juventusom za Higuaina, pa će možda sa pola preostale sezone, Chelsea u osnovi platiti 9 milijuna, to jest pola iznosa od spomenutih 18. Međutim, to je u ovom trenutku samo spekulativno.

Ono što je potvrđeno u službenom priopćenju za Juventus, jeste da će, ako Chelsea bude htio da produži Higuainov boravak za još jednu sezonu ovog ljeta, to će ih koštati 18 milijuna eura ili bi mogli odabrati da Higuain ostane trajno za 36 milijuna eura, koje bi bile plaćene u roku od dvije godine.

Ostaje da se vidi da li će napadač biti dobar na Stamford Bridgeu narednih nekoliko mjeseci kako bi jamčio produženi boravak sa Chelsejem, ali ako bude redovno postizao golove i dokaže da je sposoban uspješno voditi napadačku liniju, postavit će zanimljivu odluku za Plavce o tome hoće li iskoristiti jednu od tih opcija dok je igrač na početku 30-ih.

Nakon nevjerojatnih 38 golova u samo 42 utakmice pod vodstvom Sarrija u Napolijevoj 2015/16 sezoni, talijanski taktičar će se nadati da će uživati u sličnoj produktivnosti i ovog puta, što bi zasigurno učinilo da njegov ostanak bude produžen.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!