NaslovnicaVijestiJUVENTUS OTVOREN ZA PRODAJU: Barcelona dovodi 22-godišnjaka za 45 milijuna eura!

JUVENTUS OTVOREN ZA PRODAJU: Barcelona dovodi 22-godišnjaka za 45 milijuna eura!

Čini se da Barcelona nikada nije bila istinski zadovoljna mogućnostima veznih igrača otkad su Xavi i Iniesta krenuli dalje. Vidjeli smo mnogštvo igrača koji dolaze i odlaze s tim da nitko od njih nije uspio da se uklopi u tim.

JUVENTUS OTVOREN

Najbliže što smo mogli vidjeti jeste bio Ivan Rakitić, ali čak se čini da je i on ispao iz sastava i mogao bi biti kandidat za prodaju u siječnju.

Trenutne mogućnosti Frenkie de Jonga i Arthura sigurno imaju dugoročni potencijal, ali izvješća sugeriraju da Barca ipak želi dodati nova pojačanja u siječnju.

Dinamo Zagreb – Shakhtar: ‘Modri’ favoriti za pobjedu u borbi za drugu poziciju!

Prema pisanju Calciomercata, Katalonci su zainteresirani za urugvajskog veznjaka Juventusa Rodrigo Bentancura.

Izvješće nastavlja da sugerira da je Juventus otvoren za njegovu prodaju, a koštao bi oko 45 milijuna eura.

Činjenica da je on možda na prodaju i nije mjerilo za njegovu kvalitetu, ali Juventus trenutno u svom veznom redu kao alternativu ima Ramseya, Khediru, Rabiota, Pjanića, Matuidija i Emre Cana.

Ako Bentancur ipak pređe u Barcu, to bi moglo imati zanimljiv učinak na neke druge igrače. Ivan Rakitić i Arturo Vidal se muče za uspostavljanje u prvoj postavi u ovom trenutku, pa bi njegov dolazak mogao biti kraj jedne ili obje karijere u Barci.

Ima samo 22 godine i sigurno izgleda kao kvalitetan igrač. Može igrati bilo gdje u sredini terena, a možda je čak i dugoročni nasljednik Sergio Busquetsa. Nema znakova da su razogovori ili pregovori trenutno blizu, ali sigurno izgleda kao da je dostupan igrač.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!