NaslovnicaVijestiU Torinu se stvara "Dream team": Juventus pokazao INTERES za čak tri...

U Torinu se stvara “Dream team”: Juventus pokazao INTERES za čak tri nogometaša Manchester Uniteda!

Aktualni italijanski prvak i jedan od najvećih, ako ne i najveći kandidat za osvajanje ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, ekipa Juventusa, naredno ljeto kreće u shopping u Englesku, tačnije u Manchester. Na njihovom radaru se nalaze tri sjajna nogometaša Uniteda.

Engleski The Times je danas objavio ekskluzivnu vijest kako Stara dama  u svojim redovima želi vidjeti čak trojicu nogometaša Crvenih vragova. Nogometaši su navodno razočarani neuspjehom i načinom na koji Mourinho vodi ovu ekipu, te su spremni napustiti klub a zapali su za oko čelnicima Juventusa u dva meča koji su odigrale ove dvije ekipe u grupnoj fazi Lige prvaka.

Barcelona sastavlja ekipu za narednu sezonu! Ljeto je DALEKO ali Barcelona već ima NOVO POJAČANJE!

Problem predstavlja činjenica da se radi o tri možda i najveće zvijezde ovog kluba, bez kojih je teško zamisliti ekipu Uniteda. Pored, Paula Pogbe, koji već duže vrijeme koketira sa Juventusom, u Torinu su se počeli raspitivati i za Davida De Geu.

Treći nogometaš koji je na radaru Bianconera, je engleski reprezentativac Marcus Rashford koji u Unitedu ne igra redovno ali koji još uvijek važi za jednog od najperpektivnijih igrača na Otoku. U The Timesu su su također napisali da bi njegovom prodajom United izgubio identitet svoje ekipe.

U januaru ne treba očekivati transfere na relaciji Torino – Manchester, dok bi naredno ljeto moglo biti izrazito zanimljivo.

 

Najnovije vijesti

Alen Halilović najavio transfer. Želi igrati za ova tri kluba!

0
27-godišnji ALEN HALILOVIĆ, nekadašnji dragulj hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac, nalazi se u središtu pažnje zbog svoje izvanredne sezone u nizozemskom klubu Fortuna Sittard,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!