NaslovnicaVijestiJUVENTUS POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Nude Brazilca za Emerson Palmierija!

JUVENTUS POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Nude Brazilca za Emerson Palmierija!

Juventus i dalje želi potpisati Emerson Palmierija iz Chelseaja i ponudit će Alex Sandra kao dio dogovora, navode izvještaji. Emerson je više puta bio povezan sa povratkom u Seriju A, nakon što je ispao iz prve postave pod vodstvom Frank Lamparda na Stamford Bridgeu.

JUVENTUS POSLAO PONUDU

Lampard nestrpljivo potpisuje još jednog lijevog beka i navodno želi dovesti Leicester Cityjevog Ben Chilwella.

Tuttosport tvrdi da je Juventus siguran da će osigurati potpis Emersona, koji je prethodno igrao za Romu.

Chelsea je već rekao Juventusu da će morati platiti 22 milijuna funti za Emersona, ali Talijani žele pokušati sa zamjenom igrača.

Iako se Juventus smatra prvim u redu za potpis Emersona, prvaci u Seriji A spremni su zauzvrat ponuditi Chelseaju jednu od njihovih dugoročnih meta. Sandro je u posljednje tri godine povezan sa transferom u Manchester United i Chelsea, a nekada je bio glavna meta Antonio Contea.

Juventus bi mogao iskoristiti Sandra da zasladi taj dogovor sa Chelseajem, ali Talijani cijene Brazilca po višoj cijeni od Emersona.

Dok se pretpostavke o transferu i dalje vrte oko Emersona, defanzivac je žestoko demantirao da želi napustiti Chelsea zbog toga što je ispao iz prve postave pod vodstvom Lamparda.

Izvješća iz Italije tvrde da je došlo do pohvale, ali Emerson je te glasine okončao prošlog mjeseca.

“Svijet prolazi kroz zaista tekžak trenutak, a postoje novinari koji žele širiti lažne vijesti okolo da bi imali sadržaja”, napisao je na Instagramu.

“Ne govorim previše ,ali evo moje jedine i posljednje izjave u vezi ove vijesti. Nikad to nisam rekao i mislim da je definitivno suprotno od onoga što je spomenuto. Poštovanje i zahvalnost uvijek. Uživajte u svojoj obitelji.”

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!