NaslovnicaVijestiJuventus postavio cijenu za Cristiana Ronalda!

Juventus postavio cijenu za Cristiana Ronalda!

Juventus je navodno postavio traženu cijenu za Cristiana Ronalda od 24 milijuna funti. Stara dama je ugrabila petostrukog osvajača Zlatne lopte za naknadu od 99 milijuna funti, a postigao je 92 gola u 121 nastupu – pritom osvajajući uzastopne naslove Serije A.

Ali u Ligi prvaka, natjecanje koje je Ronaldo osvojio pet puta, klub nije uspio proći četvrtinu finala otkako se pridružio i pretrpio razočaravajuće ispadanje iz nokaut faze od Ajaxa, Lyona i Porta.

Portugalska superzvijezda naišla je na neizmjerne kritike, jer nije uspio nametnuti svoju igru ni u jednoj utakmici protiv Porta u osmini finala, dok je također u živom zidu okrenuo leđa nakon što je igrač portugalskog tima izveo slobodnjak iz kojeg je Juve primio gol.

A izvješća sada navode da bi se Juventus mogao sastati sa 36-godišnjakom kako bi razgovarao o svojoj budućnosti u Torinu.

Ronaldu ugovor traje do 2022. godine, ali nije bilo razgovora u vezi produljenja.

Govoreći nakon utakmice u Portu, Juventusov nogometni direktor Fabio Paratici rekao je: “Srećom, Ronaldu je još uvijek ostalo godinu dana ugovora pa imamo vremena da sjednemo i razgovaramo sa njim. To trenutno nije prioritet.”

Izvješća u Španjolskoj tvrde da je Ronaldov agent Jorge Mendes već održao razgovore s Real Madridom zbog senzacionalnog povratka na Santiago Bernabeu.

U 438 nastupa u devet sezona, Ronaldo je postigao smiješnih 450 golova za Real Madrid nakon što se pridružio u tada rekordnom transferu iz Manchester Uniteda od 80 milijuna funti.

Osvojio je ukupno 15 trofeja, uključujući dva naslova u La Ligi i četiri Lige prvaka, dok je u španjolskoj prijestolnici skupio i četiri od svojih pet osvojenih Zlatnih lopti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!