NaslovnicaVijestiJuventus postavio monstruoznu otpusnu klauzulu u Dybalin novi ugovor

Juventus postavio monstruoznu otpusnu klauzulu u Dybalin novi ugovor

Želite novog napadača za svoj klub? Volite li južnoameričke igrače i one koji su zaista dobri u postizanju golova? Samo trebate novac i možete imati jednog od najboljih na svijetu.

Juventus postavio

Ali vaš klub će morati da plati 230 milijuna eura. Paulo Dybala, koji je ove sezone već postigao 13 golova u 15 utakmica, odlučio je potpisati novi ugovor sa Torinskim klubom, a Bianconeri žele odbaciti potencijalne klubove koji ga žele vidjeti u svojim redovima sa umetanjem monstruozne klauzule otpuštanja u njegovom ugovoru.

[su_no1forfootball]

Calcio Mercato je izvijestio svijet o novoj otpusnoj klauzuli Paulo Dybale, koja bi trebala da odbije sve potencijalne kupce, ali ukoliko neki klub pokrene tu klauzulu, učinili bi ga najskuljim igračem na svijetu, sa 1 milijun eura više od onog što je PSG platio za Neymara ovog ljeta.

Dybala je postigao 55 golova u 109 utakmica otkako se pridružio Juventusu iz Palerma u 2015. godini, osvajanjem duplih kruna u prve dvije sezone sa Starom damom.

[su_watch_live_football]

Međutim, unatoč impresivnoj formi kluba, Dybala se nije pokazao na internacionalnom nivou, gdje nije uspio postići niti jedan gol u 10 utakmica za Argentinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!