NaslovnicaVijestiJUVENTUS postigao DOGOVOR za transfer Higuaina: U Chelseaju ponovo ostali praznih ruku!

JUVENTUS postigao DOGOVOR za transfer Higuaina: U Chelseaju ponovo ostali praznih ruku!

Očigledno i izvjesno je da će Gonzalo Higuain će napustiti Juventus u narednim danima. Ime novog kluba je poznato, čeka se samo potvrda iz Juventusa.

Higuain

Juventus je dogovorio prodaju argentinskog napadača, koji je bio meta novog trenera Chelseaja Maurizzija Sarria, s kojim je već surađivao u Napulju. Stoga se činilo da će Higuain vjerojatno završiti na Stamford Bridgeu u slučaju odlaska iz Juventusa. No, londonski klub će očito ostati bez željenog pojačanja, jer će Higuain ostati u Italiji.

>> CHELSEA IMA NOVI PLAN: Evo kako namjeravaju nagovoriti Edena Hazarda da potpiše novi ugovor!

U budućnosti, Higuain će igrati u Milanu, a transfer može doseći vrijednost do 55 milijuna eura. Jedina prepreka transferu mogla bi biti visina plaće koju crveno-crni ne mogu priuštiti.

Higuainov brat i agent Nicolas pregovaraao je dva sata na sastanku s predstavnicima Milana. Dogovor bi trebao biti sljedeći, najprije će ga Milan posuditi, što će ih koštati 20 milijuna, a potom bi ga mogli kupiti i platiti dodatnih 35 milijuna.

[su_live_koeficijenti]

Posudba je neophodana jer će na taj način Milan zadovoljiti zahtjeve financijskog fair-playa.

Higuain je došao u Juventus prije dvije godine iz Napolia, njegov transfer vrijedio je 90 milijuna eura. Za Torinski klub, odigrao je 105 utakmica u svim natjecanjima i postigao 55 golova. U svojoj karijeri postigao je više od 300 golova za klubve i reprezentaciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!