NaslovnicaVijestiJuventus potpisao 32-godišnjaka i odmah ga prebacio u U23 momčad!

Juventus potpisao 32-godišnjaka i odmah ga prebacio u U23 momčad!

32-godišnji Andrea Brighenti je sve osim igrača za budućnost u Juventusu, no novo pojačanje će igrati sa klupskom momčadi do 23 godine u Seriji C.

Juventus potpisao 32-godišnjaka

Druga momčad Juventusa potpisala je napadača iz ekipe iz Serije B Monze, nakon što su pobijedili Palerma i Comu u tom transferu.

Velika većina njegovih suigrača bit će u najmanju ruku devet godina mlađa od njega, ali momčadi mlađoj od 23 godine dopušteno je da izabere nekoliko stariji igrača koji će igrati za njih, tako da je sve legitimno.

U sastavu već imaju dva 30-godišnjaka u vrataru Timothyju Nocciju i kapetanu Raffaeleu Alcibiadeu, dok su tu također 24-godišnji i 25-godišnji Stefano Gori i Dario del Fabro.

Nakon što je igrao za Sambonifaceseu, Renateu i Cremoneseu, Brighenti je tijekom svoje karijere postigao impresivnih 138 golova u 403 utakmica, dok je postigao šest za Monzu prošle sezone koja je ostvarila promociju u drugi rang talijanskog nogometa.

Juventusova B momčad, koja je prošle sezone osvojila Kup Italije C kada je u finalu pobijedila Termanua, u posljednje vrijeme je imala nekih brzih promjena u trenerskoj postavi.

Samo devet dana nakon što je imenovan menadžerom ekipe mlađe od 23 godine, legendarni Andrea Pirlo je dobio posao u prvom timu u Juventusu nakon otkaza Maurizija Sarrija.

Znači da je sada Lamberto Zauli, koji je prethodno vodio ekipe mlađe od 19 godina u Juventusu, unaprijeđen u menadžera za ekipu do 23 godine.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!