NaslovnicaVijestiJuventus potvrdio da razgovara sa Barcelonom oko velike zamjene igrača!

Juventus potvrdio da razgovara sa Barcelonom oko velike zamjene igrača!

Juventus je zadao udarac Manchester Unitedu potvrdivši da su u pregovorima sa Barcelonom oko razmjene igrača u kojem bi sudjelovali Miralem Pjanić i Arthur Melo.

Juventus potvrdio

“Crveni đavoli’ su se nadali da će osigurati usluge bosanske zvijezde Pjanića u sklopu razmjene ugovora za odmetnog veznjaka Paula Pogbu.

No, izgleda da će 30-godišnjak preći na Nou Camp sljedeće sezone, nakon što je u Juventusu stigao do tri uzastopna naslova.

Glavni nogometni direktor kluba Serije A Fabio Paratici priznao je da su talijanski prvaci bili u otvorenom dijalogu sa Barcom, ali je prestao imenovati određene igrače.

Govoreći u intervju za Sky Sports Italia, objasnio je: “Razgovaramo sa njima kao što smo s mnogim vrhunskim klubovima.”

“Bit će to neobično ljeto. Potrebne su nam ideje, nešto poput zamjenskih dogovora i druge nove stvari za tržište sljedećeg ljeta.”

Pjanić je, kako se navodi, dao zeleno svjetlo za prelazak u Španjolsku, unatoč stalnom interesu Ole Gunnar Solskjaera.

Bio je veliki pogodak za Staru damu otkako se pridružio iz ligaškog rivala Rome u transferu od 25.4 milijuna funti 2016. godine.

U međuvremenu, Juventusov menadžer Maurizio Sarri je i dalje veliki navijač brazilskog internacionalca Arthura sa 20 utakmica, koji je također privukao pažnju Tottenhama.

No, 23-godišnjak bi još uvijek mogao ubiti bilo kakvu nadu u transfer nakon što je prošlog tjedna objavio izjavu u kojoj stoji da nema namjeru napustiti prvaka iz La Lige.

Rekao je: “Glasine će uvijek biti, ali iskreno mi je stvarno jasno da je jedina opcija koja mene zanima ostajanje u Barceloni. Stvarno sam siguran i opušten zbog toga.”

“Osjećam se kao kod kuće i zahvaljujem klubu i trenerskom štabu na ukazanoj vjeri.”

“To je još jedan razlog zbog kojeg sam potpuno uvjeren da želim ostati ovdje.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!