NaslovnicaVijestiJuventus predao ultimatum Cristianu Ronaldu zbog finansijskih problema!

Juventus predao ultimatum Cristianu Ronaldu zbog finansijskih problema!

Finansije Juventusa su teško pogođene nakon izbijanja koronavirusa. Klub ne igra od 3. ožujka, a Serie A je jedna od prvih velikih europskih liga koja je suspendovala nogomet zbog globalne pandemije.

Juventus predao ultimatum

Bez igranja, talijanski klub jedan je od mnogih diljem svijeta koji ozbiljno trpe posljedice bez očekivanih prihoda, s tim da su navodno potrebne drastične akcije.

Prema talijanskom Messaggeru, Juventus bi mogao biti primoran da glavnom igraču Cristianu Ronaldu preda ultimatum.

Izvješća govore kako klub neće biti u mogućnosti ponuditi produljenje ugovora svom glavnom napadaču, s tim da igrač trenutno zarađuje nevjerojatnih 510.000 funti tjedno. Već je izvještavano da su Juventusova momčad i osoblje pristali na smanjenje plaća kako bi im pomogli u ovim finansijskim teškoćama.

Ipak, izgleda da će takva situacija dugoročno imati veći utjecaj, jer se navodi kako se klub bori da ponudi novi ugovor za Ronalda, jer mu ovaj istječe 2022. godine, ali će biti vrlo teško shodno trenutnoj situaciji. Ovo vas tjera da se zapitate, pa dokle to Ronaldo misli igrati?

Talijanski mediji također navode kako bi napadač mogao biti prodan u sljedećem prijelaznom roku za najmanje 60 milijuna funti. Portugalski internacionalac je najbolji strijelac sa 25 golova u svim natjecanjima, pa će sigurno tražiti drugo rješenje, ako bude moguće.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!