NaslovnicaVijestiJuventus prodaje veznjaka Newcastle Unitedu za 15 milijuna eura!

Juventus prodaje veznjaka Newcastle Unitedu za 15 milijuna eura!

Newcastle, koji se trenutno muči u zoni ispadanja u Premier ligi, želi na zimu dovesti veliki broj novih pojačanja koja bi im pomogla da opstanu u elitnom natjecanju.

Juventus prodaje veznjaka

Sada se spominje veznjak Juventusa Adrien Rabiot, koji je trenutno standardan u ekipi Stare dame. Mediji navode kako klub iz Torina želi smanjiti proračun za plaće, te bi prodaja francuskog nogometaša po tom pitanju dobro došla.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Talijanski mediji navode da je Juve spreman prodati ga za 15 milijuna eura. To neće biti problem za Newcastle, s obzirom da sada imaju bogate vlasnike.

Najnovije vijesti

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340...

0
Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!