NaslovnicaVijestiJuventus prodaje zvijezdu kako bi finansirao tri nova pojačanja!

Juventus prodaje zvijezdu kako bi finansirao tri nova pojačanja!

Juventus bi mogao prodati braniča Matthijsa de Ligta kako bi potpisao tri nova pojačanja, a Mino Raiola bi bio ključni dio ovog transfera.

Juventus prodaje zvijezdu

Juventus ove sezone ima dosta problema u Seriji A, gdje imaju 12 bodova manje od rivala Intera na vrhu tabele.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uz sve tvrdnje da je momčad prošle godine uništena zbog Cristiana Ronalda, jasno je da Max Allegri mora nešto učiniti ako njegova momčad još jednom želi da se bori za naslov.

Klub se povezivao sa siječanjskim transferom za Pierre-Emericka Aubameyanga, jer se muče u postizanju golova, ali bi mogli prodati De Ligta kako bi doveli jedno od tri dugoročna pojačanja.

Kako prenosi La Repubblica, Juve je spreman prodati nizozemskog braniča, a zatim tu prodaju iskoristiti za finansiranje transfera Dušana Vlahovića, Paula Pogbe i Alessija Romagnolija.

Vlahović je trenutno jedan od najtraženijih napadača u Europi, nakon što je u ovoj sezoni postigao 16 golova u 19 nastupa u Seriji A.

Srbin je trenutno toliko popularan da je njegov agent odlučio prestati primati telefonske pozive od Arsenala, a oni očito traže momčad u boljoj poziciji za napadača.

21-godišnjak preferira prelazak u Torino u odnosu na prelazak u Premier ligu, uz Tottenham i Manchester City koji su također povezani sa njim, a koštao bi 60 milijuna eura.

Raiola je prije nešto više od tjedan dana označio potencijalni odlazak De Ligta, a bivšeg braniča Ajaxa navodno traže Bayern München i Chelsea.

Mogao bi Juventus zaraditi i do 85 milijuna eura, koliko su za njega platili 2019. godine. Taj novac bi usmjerili na potpisivanje Vlahovića, kao i za besplatne transfere koje bi ostvarili zbog toga što Pogbi i Romagnoliju istječu ugovori na kraju sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!