NaslovnicaVijestiJuventus protiv Reala bez 3 ili 4 standardna prvotimca?

Juventus protiv Reala bez 3 ili 4 standardna prvotimca?

‘Stara dama’ u osmini finala na iskustvo je porazila Tottenhama, no u četvrtfinalu kuglice su im dale najtežeg protivnika – momčad koja je osvojila 3 Lige prvaka u zadnje 4 sezone i ekipa koja ih je prošle godine porazila u finalu – Real Madrid.

Juventus protiv Reala

Momčad iz Torina bit će domaćin u prvoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka gdje će ugostiti njihovu bivšu legendu Zinedinea Zidanea koji u goste dolazi sa svojom ‘opasnom’ ekipom.

Zidane u ovom trenutku može računati na sve najbitnije igrače, a samo Ramosu prijeti karton da ne igra i u drugoj utakmici četvrtine finala.

[su_bonus]

S druge strane Allegri ima puno ozbiljnijih problema, za razliku od Reala koji se diže u formi, Juve je malo opao u formi, a za prvu utakmicu protiv ‘kraljevskog kluba’ sigurno nemaju Miralema Pjanića i Mehdija Benatiju koji imaju suspenziju zbog žutih kartona, Juan Cuardado je van terena i njegov povratak do tada je upitan.

Na sve te ozljede, sada se ozlijedio i možda i najvažniji igrač Juventusove momčadi – Giorgio Chiellini. Na utakmici protiv SPAL-a Chiellini je zadobio ozljedu zbog koje propušta svoje reprezentativne dužnosti, ali svi u Torinu se nadaju da će sjajni defanzivac biti spreman protiv Ronalda i društva.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Allegri u ozbiljnim mukama uoči velikog dvoboja, ali dobra vijest za momčad iz Torina je ipak naznaka dobre forme kod Dybale koji ne ide u Argentinu na reprezentativne dužnosti te će biti spreman i odmoran za Real.

Vidjet ćemo što nam nosi ovaj veliki dvoboj nogometnih divova, ali zanimljiva je činjenica da Real nikada nije izbacio Juventusa u knock-out fazi Lige prvaka, osim u finalu gdje su ih porazili dva puta. Real je uvijek bio ‘njihova’ mušterija, ali ovaj put Zidaneova je momčad blagi favorit.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!