NaslovnicaVijestiJuventus pušta Ramseya besplatno u siječnju: Velšanin se vraća u Premier ligu!

Juventus pušta Ramseya besplatno u siječnju: Velšanin se vraća u Premier ligu!

Šuška se da bi Juventus bio voljan pustiti veznjaka Aarona Ramseya da besplatno ode u siječnju, a West Ham, Everton i Newcastle su zainteresirani za vraćanje Velšanina u Premier ligu.

Juventus pušta Ramseya

Tako piše The Sun, koji tvrdi da su talijanski divovi nezadovoljni doprinosom 30-godišnjaka od preseljenja u Italiju 2019. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U nešto više od 2 godine u Seriji A, Ramsey je bio ozlijeđen više od 140 dana i upisao je samo 68 nastupa za Juventus u svim natjecanjima.

Ove sezone, Ramsey je igrao samo tri puta unatoč tome što ga je menadžer Massimiliano Allegri u kolovozu označio kao važnog igrača.

Prije nego što je u svibnju napustio klub, Ramseyev bivši menadžer Juventusa Andrea Pirlo je bio pun hvale za Ramseya, rekavši da mu je nemogućnost da ostane u formi jedina slabost.

“Samo treba ostati u formi”, rekao je Pirlo u rujnu 2020. “Dobro trenira od početka predsezone. On je sjajan i inteligentan igrač, ali samo ga trebamo održati u fizičkoj formi. Dokazao je da je prvak kada je igrao za Arsenal. “

Nažalost za Ramseyja, vrlo mali broj ljudi u Italiji dijeli Pirlove osjećaje, što znači da bi povratak u Premier ligu mogao biti najbolja opcija za obje strane.

Ramsey je proveo izvrsnih 11 godina u Engleskoj. Za Arsenal je odigrao više od 260 nastupa u svim natjecanjima i podigao tri FA kupa, postigavši ​​pobjednički pogodak u finalima 2014. i 2017. protiv Hull Cityja i Chelseaja.

S Rafaelom Benítezom, Davidom Moyesom i Steveom Bruceom kojima je potrebno dodatno pojačanje u veznom redu, bivši čovjek iz Cardiff Cityja mogao bi biti izvrsna opcija za ova tri menadžera Premier lige za nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!