NaslovnicaVijestiJUVENTUS SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA PSG-a: Dogovor za transfer Neymara bi mogao...

JUVENTUS SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA PSG-a: Dogovor za transfer Neymara bi mogao biti završen – evo što Juventus nudi Parižanima!

Juventus će pokušati napraviti još jedan veliki transfer ovog ljeta, jer su povezani sa superzvijezdom PSG-a Neymarom.

JUVENTUS SE SASTAO

Bianconeri su već značajno ojačali svoj tim ovog ljeta potpisivanjem Matthijsa de Ligta, dok su Aaron Ramsey i Adrien Rabiot stigli na besplatne transfere kako bi obogatili vezni red.

Zajedno sa imenovanjem Maurizija Sarrija i Cristiana Ronalda, koji se sada potpuno uklopio u momčad nakon godinu dana sa aktualnim šampionima Serie A, izgledaju kao da će biti vrlo opasni, kako u zemlji, tako i u Europi.

Međutim, za njihove suparnike moglo bi biti mnogo više zabrinutosti, kao što je Mundo Deportivo izvijestio da će Juventus poslati ponudu za Neymara i spremni su poslati Paula Dybalu i Blaise Matuidija plus novac kako bi namamili PSG-a da prihvati ponudu za Neymara.

POSJETITE NAS I NA INSTAGRAMU GDJE MOŽETE NAĆI SVE DOBITNE LISTIĆE! PRATITE NAS I NA FORUMU AKO ŽELITE ZARADITI NEKE OZBILJNE NOVCE!

To zvuči kao prilično primamljiva ponuda, ali se u izvješću dodaje da su francuski divovi zainteresirani samo za novac za Neymara, koji bi se opet iskoristio za popunjavanje praznine koju bi ostavio iza sebe.

Predlaže se da će Juventus da se ovog tjedna sastane sa dužnosnicima PSG-a i posrednikom Pini Zahavijem tijekom svoje predsezonske turneje kako bi možda unaprijedio pregovore o potencijalnom dogovoru, ali vrijeme će pokazati mogu li Bianconeri uvjeriti svoje suparnike da prodaju Neymara.

Neymar, koji ima 27 godina, bio je zaista odličan za klub otkako je stigao iz Barcelone 2017. godine, jer je postigao 51 gol u 58 nastupa.

Međutim, problem je bio što se dvaputa ozlijedio i to mu je skratilo sezone u Parziu, dok ih nije uspio potaknuti da se natječu u Ligi prvaka.

Zauzvrat, nakon što nisu postigli željeni učinak, to bi moglo dovesti do odlaska ovog ljeta, ali ostaje da se vidi jesu li razgovori sa Juventusom ovog tjedna bili produktivni i ako su na rubu potpisivanja jednog od najboljih igrača na svijetu, ekipa iz Serije A će se moći pohvaliti sa najboljom momčadi u Europi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!