NaslovnicaVijestiJUVENTUS SPREMIO BOMBASTIČNU PONUDU KOJU JE TEŠKO ODBITI: Na Adresu Uniteda stiže...

JUVENTUS SPREMIO BOMBASTIČNU PONUDU KOJU JE TEŠKO ODBITI: Na Adresu Uniteda stiže 62 milijuna funti + zvijezda za Paul Pogbu!

Manchester United bi mogao donijeti veliku odluku, jer je izvijestio da je Juventus spreman poslati ponudu od oko 62 milijuna funti plus Paulo Dybala za transfer Paul Pogbe.

SPREMIO BOMBASTIČNU PONUDU

Špekulacije oko budućnosti francuskog internacionalca se nastavljaju, a navijačima Crvenih đavola je vjerojatno muka slušati više o Pogbi u ovom trenutku.

Pogba nije bio gospodin Popularni u svoje tri godine koje je proveo na Old Traffordu, jer je većinom bio nekonzistentan i nije dokazao da je vrijedan uloženog novca za njega.

Prema novinarima Gazzetta dello Sporta, Juventus želi vratiti Pogbu natrag u Torino i pokušati ponuditi poštenu svotu novca kao i Argentinca Dybalu kako bi zasladili transfer.

To može biti prilično primamljivo za Manchester United, koji bi nesumnjivo mogao imati koristi od napadača Dybaline kvalitete.

Ole Gunnar Solskjaeru treba pojačanje u napadu, a Dybala bi mogao biti pravi čovjek za taj posao.

25-godišnjak je pokazao potencijal svjetske klase tijekom svog vremena u Seriji A, čak i ako je ispao iz postave zbog prisutnosti Cristiana Ronalda.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!