NaslovnicaVijestiJuventus strahuje od novog izbacivanja iz lige, bivši tužitelj objasnio kakvu kaznu...

Juventus strahuje od novog izbacivanja iz lige, bivši tužitelj objasnio kakvu kaznu mogu dobiti

Bivši tužitelj talijanskog Nogometnog saveza Luigi De Ficchy objasnio je kakvu bi kaznu trebao dobiti Juventus nakon novog velikog skandala koji potresa talijanski nogomet.

Ovaj put riječ je o financijskim malverzacijama, nakon kojih je cijela uprava kluba podnijela ostavku. Juventus će biti na sudu zbog lažiranja zarade od kupnje i prodaje igrača koju uvjetuje financijski fair-play.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tema je i manevriranje plaćama koje su mijenjali tijekom pandemije koronavirusa, a sve kako bi bili “čisti” u financijskom fair playu. Pod istragom je i ugovor s Cristianom Ronaldom koji je primao puni iznos plaće, ali nije prijavljen za puni iznos.

Bivši tužitelj talijanskog Nogometnog saveza Luigi De Ficchy otkrio je kakva kazna čeka Juventus. Prema njegovim riječima, nema šanse da dođe do ispadanja u niži rang, što je najveći strah navijača.

“Juventus je u opasnosti. Bez ikakve sumnje, suočavaju se s bodovnom kaznom, ali prema onome što sam pročitao o dokazima, mislim da to nije dovoljno za izbacivanje u niži rang. Jedan od temeljnih kriterija za odlučivanje o kaznama je taj je li to utjecalo na rezultate na terenu”, rekao je De Ficchy.

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!