NaslovnicaVijestiJuventus u borbi sa Interom za novo pojačanje: Stiže iz Fiorentine i...

Juventus u borbi sa Interom za novo pojačanje: Stiže iz Fiorentine i košta 30 milijuna eura!

Juventus i Inter bi se mogli boriti na transfer tržištu, nakon što oba kluba žele dovesti igrača Fiorentine Gaetano Castrovillija.

Juventus u borbi

Dva talijanska diva se trenutno bore za titulu Serije A, a Juventus je ostvario vodstvo od tri boda na vrhu tabele nakon 21 utakmice.

Zauzvrat, oba tima će nesumnjivo biti usredotočeni na naslov u sljedećim mjesecima, ali izvješća sugeriraju da bi se mogli također sukobiti oko novog pojačanja.

Kako je izvijestio Calciomercato, Juventus je usmjerio svoju pažnju prema Castrovilliju, za kojeg je također zainteresiran Inter.

Međutim. neće biti jeftino ga dovesti iz rivala u Seriji A, jer se tvrdi da bi 22-godišnjak mogao koštati oko 30 milijuna eura.

Castrovilli danas uživa u impresivnoj sezoni, nakon što je odigrao 22 nastupa, postavivši se kao ključna figura za Fiorentinu, dok je postigao tri gola i dvije asistencije.

Međutim, treba vidjeti da či će se ta forma nastaviti i dovesti ga do odlaska iz Fiorentine barem na ljeto , ako ne do kraja ovog mjeseca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!