NaslovnicaVijestiJUVENTUS U PREGOVORIMA SA MINO RAIOLOM: Očekuje se krađa stoljeća!

JUVENTUS U PREGOVORIMA SA MINO RAIOLOM: Očekuje se krađa stoljeća!

Juventus u pregovorima sa Mino Raiolom. Očekuje se krađa stoljeća! Juventus se navodno sastao sa agentom Mino Raiolom, glede Manchester Unitedove zvijezde Paul Pogbe i Ajaxovog dječaka Matthijs de Ligta.

Juventus u pregovorima

Bianconeri dmoniraju u domaćoj ligi osvojivši sedam uzastopnih naslova Serije A, dok je potpisivanje Cristiana Ronalda prošlog ljeta nesumnjivo usmjereno ka okončanju čekanja za uspjeh u Ligi prvaka.

Oni su ovu sezonu započeli vrlo dobro i čini se da su na putu da ostvare svoje ciljeve ove sezone, ali izgleda da nisu zadovoljni sa trenutnom ekipom koju imaju na raspolaganju.

Prema pisanju Calciomercata, Juventusovi dužnosnici će se sastati sa Raiolom u utorak, kako bi razgovarali o Pogbi i De Ligtu.

Špekulacije o Pogbinoj budućnosti u Manchester Unitedu su naizgled bile prilično davno otkako je priznao da je potpuno sretan na Old Traffordu, kao što je izvijestio Guardian.

Uzevši u obzir uspjeh u kojem je uživao u Juventusu i pojedinčno i kolektivno u smislu trofeja, nije iznenađenje da se povratak računa kao opcija.

Blaiise Matuidi i Sami Khedira su na pogrešnoj strani 30-ih godina i možda bi dovođenje Pogbe natrag u Juventus bilo dugoročno rješenje za vezni red.

Što se tiče De Ligta, kako je napomenuo Mundo Deportivo, Ajaxova zvijezda bi mogla donijeti čak 68 milijuna eura sljedeće sezone, a to je kvaliteta i potencijal koji je pokazao do sada.

Unatoč tome što ima samo 19 godina, napravio je 74 nastupa za seniorsku ekipu Ajaxa, nakon što je došao iz redova mladih, dok je također odigrao 11 utakmica za Nizozemsku.

Govorilo se da je Barcelona zainteresirana i za Ligta i Pogbu i ukoliko bi Juventus ovo uspio ostvariti, to bi bila krađa stoljeća.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!