NaslovnicaVijestiJuventus u problemima: Cijela momčad stavljena u karantenu- tri igrača pozitivna na...

Juventus u problemima: Cijela momčad stavljena u karantenu- tri igrača pozitivna na koronavirus

Juventus je navodno cijelu svoju ekipu mladih do 23 godine stavio u karantin nakon što su njihovi protivnici Pianese dijagnosticirali trojicu svojih igrača sa koronavirusom.

Juventus u problemima

Posljednjih tjedana virus se proširio svijetom nakon početne epidemije u Wuhanu, Hubeiu i Kini, a posebno je stigao do Italije.

Prema posljednjim izvješćima iz raznih izvora, to je kod Juventusa izazvalo paniku, pri čemu su poduzete mjere da se pozabave njihovom U23 ekipom nakon što su nedavno igrali protiv Pianesea.

Navijači Juventusa se nadaju da njihovi igrači nisu dobili virus od igrača Pianesea, ali čini se da je ispravno zadržati ih izolirane neko vrijeme.

Izjava kluba glasi: “Trening aktivnosti ekipe Juventusa do 23 godine privremeno su obustavljene.”

“O preventivnoj mjeri je odlučeno navođenje i do daljnjih službenih komunikacija od strane zdravstvenih vlasti Alessandrije (službe za higijenu i javno zdravstvo – SISP), s kojima je zdravstveno osoblje Juventusa u stalnom kontaktu.”

“Razlog su novi slučajevi zaraze COVID-19, koji su se pojavili u posljednjih nekoliko sati meu igračima PIanesa, sa kojima je Juventus U23 igrao 23. veljače u Moccagatti u Alessandriji.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!