NaslovnicaVijestiJuventus upozorio Chelsea i Antonio Conte-a

Juventus upozorio Chelsea i Antonio Conte-a

Juventus upozorio Chelsea i Antonio Conte-a. Antonio Conte navodno će zamijeniti Guus Hiddinka na Stamford Bridge-u ovog ljeta, ali je talijanski klub mu neće dozvoliti da povede ni jednog svog bivšeg igrača iz Juventusa.

Juventus upozorio

Direktor Juventusa Giuseppe Marotta je upozorio Chelsea da nema namjeru prodavati bilo kakve ključne igrače uoči očekivanog imenovanja Antonio Conte-a na Stamford Bridge-u.

Conte je uživapo u uspješnoj čaroliji sa Juventusom između 2011. i 2014. godine, prije odlaska iz Torinske ekipe kako bi postao trener Italije.

Od njega se očekuje da će zamijeniti Guus Hiddinka kao Chelseajevog menadžera na kraju sezone, a navodno je želio da povede neke od svojih bivših igrača sa njima na Stamford Bridge.

Međutim, Juventus je naglasio da oni nemaju namjeru prodavati nikakve igrače iz prve momčadi, nakon što su prethodno izgubili Andrea Pirlu, Arturo Vidala i Carlos Teveza.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Kada su naši igrači povezani sa najboljim klubovima u europi, to nas čini ponosnim, ali i Juventus je veliki klub, rekao je Marotta novinarima kada su ga pitali o potencijalnim transferima koje će Conte uraditi kada dođe u Chelsea.

“Imamo igrače koji imaju sve potpisane dugoročne ugovore i nemaju želju da napuste Juventus.”

Juventus neće imati drugog izbora nego sjesti sa Chelseajem, ukoliko žele da zadrže Cuadrada u klubu, ipak Kolumbijac je na posudbi kod lidera Serije A iz Chelseaja do kraja sezone.

“Situacija sa Cuadradom je malo drugačija”, dodao je Marotta.

“On je na posudbi iz Chelseaja, tako da ćemo morati razgovarati sa njima oko toga i vidjeti šta se događa.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!