NaslovnicaVijestiJuventus žrtvuje tri ključna igrača samo da bi doveo Paul Pogbu ovog...

Juventus žrtvuje tri ključna igrača samo da bi doveo Paul Pogbu ovog ljeta!

Juventus je navodno spreman žrtvovati tri ključna igrača kako bi prikupili sredstva koja bi im pomogla da dovedu Paul Pogbu iz Manchester Uniteda sljedeće sezone.

Juventus žrtvuje

Pogba, koji ima 27 godina je bio ograničen na samo osam nastupa do sada u ovoj sezoni zbog ozljede, pri čemu su Crveni đavoli ostali u prilici da dođu do četiri najbolje skupine u Premier ligi, kao i FA kupu i Europskoj ligi.

Budući da je Bruno Fernandes stigao u siječnju, dodali su više kvalitete u sredini terena, pa ostje da se vidi hoće li sve to rezultirati većom otvorenošću kojom će Pogba imati priliku da krene dalje.

S obzirom na kvalitetu koju posjeduje, Ole Gunnar Solskjaer bi sigurno radije spojio to sve u svojoj ekipi i pružio im bolje šanse za uspjeh.

Bez obzira na to, mogli bi se ovog ljeta suočiti sa velikom odlukom budući da se Juventus navodno sprema donijeti važne odluke o oslobađanju prostora i sredstava za ponovno potpisivanje Pogbe.

Kako je izvijestio Calciomercato, oni su spremni slušati ponude za Miralema Pjanića, Douglasa Costu i Federica Bernardeschija, a njihova potencijalna prodaja tada će ih dovesti u ozbiljan položaj da probaju dovesti Pogbu i iskušati Uniteda.

Francuski internacionalac je sa Bianconerijem proveo četiri sezone između 2012. i 2016. godine, upisao je 178 nastupa za klub dok je osvojio četiri naslova Serije A i četiri domaća kupa.

Zauzvrat bi druga čarolija u Torinu mogla biti privlačna opcija za ponovno otkrivanje njegove top forme, iako Calciomercato također izvještava da je Real Madrid još jedna mogućnost za Pogbu ako odluči da napusti United ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!