NaslovnicaVijestiJUVENTUSOV TRIO ODLAZI U PREMIER LIGU: Klubovi se sastali - cijena preko...

JUVENTUSOV TRIO ODLAZI U PREMIER LIGU: Klubovi se sastali – cijena preko 200 milijuna!

Juventusov trio odlazi u Premier ligu. Klubovi se sastali – cijena preko 200 milijuna! Chelsea je spreman razgovarati sa predstavnicima Juventusa kako bi raspravljali o potencijalnim potpisima tri igrača ovog ljeta, navodi Corriere dello Sport.

JUVENTUSOV TRIO

Sa bivšim Napolijevim menadžerom Maurizijom Sarrijom koji je zamijenio Antonio Contea kao menadžera na Stamford Bridgeu, uvijek je bilo vjerojatno da će nastaviti da kupuje u Italiji i izvještaji nam govore da su Plavci stigli u Italiju kako bi se susreli sa Juventusom i dogovorili o dugoročnom obrambenom cilju Danielu Ruganiju.

Ipak, možda će i dalje da kupuju u Juventusu, jer su kako se navodi Gonzalo Higuain i Miralem Pjanić na radaru Chelseaja ovog ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

Sarri dobro poznaje talijanski nogomet, a sugerira se da bi želio da klub dovede Juventusov trio kao dio njegove revolucije na Stamford Bridgeu.

Međutim, Higuain je također tražen od strane AC Milana, tako da će se Plavci morati boriti za Argentinca ovog ljeta.

U međuvremenu, Pjanić bi mogao biti najskuplji dio ove trojke, a Juventus će ustrajati na tome da ga neće prodati za manje od 89 milijuna funti.

Daniele Rugani je 2013 godine došao iz Empolija na posudbu u Juventus, a zatim se ponovo vratio u Empoli i bio do 2015. godine, a nakon toga se ustabilio u prvoj postavi Stare dame.

[su_bet365_100bonus]

Higuain je prije Juventusa igrao za Napoli od 2013. do 2016. godine, a prije toga je igrao u Real Madridu od 2007. do 2013. godine nakon čega je naravno prešao u Napoli, a zatim i u Juventus.

Miralem Pjanić je iz Metza prešao u Lyon 2008. godine, nakon čega je 2011. prodan u Romu, gdje je igrao do 2016. godine i imao je impresivne nastupe, zbog čega ga je Juventus primijetio i doveo u svoje redove 2016. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!