NaslovnicaVijestiJuventusova zvijezda u naprednim pregovorima sa Evertonom!

Juventusova zvijezda u naprednim pregovorima sa Evertonom!

Juventusov veznjak Sami Khedira navodno želi udružiti snage sa bivšim menadžerom Carlom Ancelottijem u Evertonu, jer njegov ugovor sa Starom damom bliži kraju.

Juventusova zvijezda

Khedira, koji ima 33 godine, pridružio se Juventusu na besplatnom transferu iz Real Madrida 2015. godine i od tada je nastupio u 145 utakmica na svim natjecanjima.

Od svog dolaska u Torino prije više od pet godina, Khedira je izravno sudjelovao u 34 gola i pomogoa je svojoj ekipi podići devet glavnih trofeja, uključujući pet naslova u Seriji A.

Međutim, kako se njemački veznjak približava kraju svog ugovora koji istječe sljedećeg ljeta, unatoč tome što je Juventus zadržao mogućnost da produži taj ugovor na još jednu godinu, postoje tvrdnje da Khedira želi nastaviti dalje.

Prema nedavnom izvješću Calciomercatoa, Khedira je ‘uvjeren’ da će napustiti Juventus čim klub počne raditi na raskidu njegova ugovora.

Izvještaj talijanskog outleta tvrdi da je premijerligaš Everton jedan od favorita za njegovo dovođenje, jer bivši menadžer Real Madrida Carlo Ancelotti čini vrlo konretne korak ka njegovom dovođenju.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!