NaslovnicaVijestiKada je čuo da Barca traži njegovu zamjenu, Ronald Koeman završio u...

Kada je čuo da Barca traži njegovu zamjenu, Ronald Koeman završio u bolnici!

Nakon što su se mediji raspisali o tome da Barca traži novog menadžera, Ronald Koeman je završio u bolnici. Sada se i trener Barcelone oglasio na društvenim mrežama.

Kada je čuo da Barca

“Ne vjerujte svemu što čujete. Zdrav sam, to je najbitnije u životu,” objavio je Koeman na svom Twitter profilu.

Mnogo je izvješća iz španjolskih medija, te još uvijek nije jasno zašto je točno Koeman bio u bolnici. Međutim, predsjednik Laporta je izjavio: “Ronald ima ugovor i to mu daje mir da ne mora ubrzavati sa svojim odlukama. Imao je problem zbog kojeg je otišao u bolnicu u koju ide redovito na preglede. Prestrašio nas je, posebno kada znamo da je imao srčani udar prije godinu dana”.

Barcelona je možda odlučila potražiti novog menadžera, ali ne odbacuju mogućnost ostanka Koemana na Nou Campu. Nagađa se kako bi nakon finala Lige prvaka mogli vratiti Pepa Guardiolu, dok je i legendarni Xavi jedan od kandidata za preuzimanje kormila u Kataloniji.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!