NaslovnicaVijestiKahn zaprijetio nogometašima: Nećemo to više tolerirati

Kahn zaprijetio nogometašima: Nećemo to više tolerirati

Bayern je razočarao i četvrti put ove sezone. Porazom od Augsburga u subotu (1:0) u njemačkom prvaku upalili su se alarmi.

“Raspoloženje odavno nije bilo ovako loše, svi smo u padu”, rekao je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić nakon utakmice, a predsjednik Oliver Kahn zaprijetio je igračima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Neki igrači očito vjeruju da nam Bundesliga nije primarno natjecanje i da se ne moraju puno truditi kao u drugim natjecanjima. To jednostavno nije prihvatljivo i to više nećemo tolerirati”, rekao je Kahn.

“Imamo puno povjerenje u Nagelsmanna. On je zabrinut zbog ovih rezultata i svi smo zabrinuti, ali mu vjerujemo”, dodao je.

Bayern, trenutno peti u Bundesligi, ugošćuje Bayer Leverkusen 30. rujna i Kahn je pozvao momčad da odgovori napadačkom izvedbom.

“Naravno da smo svi nezadovoljni i neraspoloženi. Moramo doći do suštine i protiv Leverkusena moramo igrati napadački. Možda je kod nekih zaživjelo uvjerenje da Bundesligu možete odraditi onako sa strane. Ali to nije slučaj”, zaključio je Kahn.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!