NaslovnicaVijestiKai Havertz na Twitteru otkrio u koji klub prelazi ovog ljeta?

Kai Havertz na Twitteru otkrio u koji klub prelazi ovog ljeta?

Nakon što je Chelsea jutros službeno najavio potpisivanje Tima Wernera iz Leipziga, njemačka senzacija Kai Havertz je dao transfer naznaku tako što je lajkao aktivnosti na društvenim mrežama koje okružuju prelazak njegovog suigrača iz reprezentacije na Stamford Bridge.

Kai Havertz na Twitteru

Havertz je jedan od najperspektivnijih talenata na svijetu, a Sun izvještava da Chelsea i Real Madrid žele dovesti ovog 21-godišnjaka u sljedećem prijelaznom roku.

Prema Sport Buzzeru, Leverkusen cijeni Havertza na 90 milijuna funti, čak se tvrdi da je vlasnik Chelseaja Roman Abramović osobno kontaktirao napadača kako bi razgovarali o transferu.

Pogledajte neke od reakcija na Havertzovu aktivnost na društvenim mrežama:

Ovdje nam navijač pokazuje kako je Antonio Rudiger čestitao rođendan Kai Havertzu, te je jedino tu čestitku zvijezda Leverkusena lajkovala na Twitteru. Čudno zar ne?

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!