NaslovnicaVijestiKakav bi to transfer bio! Zvijezda Bundeslige se otvoreno nudi Jurgenu Kloppu!

Kakav bi to transfer bio! Zvijezda Bundeslige se otvoreno nudi Jurgenu Kloppu!

Timo Werner, jedan od najboljih igrača njemačkog prvenstva, sve više ostavlja dojam da želi nastaviti karijeru u redovima aktualnih europskih prvaka.

Klopp na poluvremenu

Leipzig je u sjajnoj sezoni, ovu sedmicu su upisali dvije sjajne pobjede, što je dokaz da zaista postaju dio europske klupske elite. Nakon sjajne pobjede u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama, ekipa Juliana Nagelsmana nadigrala je jučer Schalke u gostima s 5:0. Timo Werner je sve bliže odlasku iz kluba jer je jednostavno prerastao okvire koje njegov klub trenutno nudi.

Transfer glasine: Messi i Ronaldo u istom klubu, Arsenal gubi Martinellija, PSG kvari planove Juventusu

Posljednjih dana Werner je prilično iskreno nagovijestio da bi bio vrlo zainteresiran za prelazak u redove Liverpoolove trenutno najbolje momčadi iz Engleske.

“Liverpool je trenutno najbolja momčad na svijetu i vrlo sam ponosan što je moje ime povezano s ovim klubom. Velika mi je čast, ali svjestan sam da Liverpool ima mnogo sjajnih igrača i puno je posla ispred mene da bih dostigao njihovu razinu.” Ovo je Werner rekao prije nekoliko dana, a nakon meča protiv Schalkea otkrio je dodatni razlog zašto bi želio postati član Liverpoola.

“Jurgen Klopp je najbolji trener na svijetu. Mislim da mnoge stvari nagovještavaju da bi se on vrlo dobro mogao uklopiti u njegov stil nogometa”, rekao je Werner.

Leipzig i Liverpool nedavno su surađivali kada je gvinejski veznjak Naby Keita stigao je iz Leipziga u Liverpool.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!