NaslovnicaVijestiKakav "luđak": Legendarni James Milner se može pohvaliti sa nejverovatnim rekordom!

Kakav “luđak”: Legendarni James Milner se može pohvaliti sa nejverovatnim rekordom!

Čak i nakon osam kola engleskog prvenstva, Redsi se mogu pohvaliti 100% učinkom. + Leicester City je nova ekipa u nizu koja je poražena, na Anfieldu je bilo 2-1 za domaću momčad koja je, međutim, drhtala do posljednjeg sučevog zvižduka za pobjedu.

Tek pred kraj prvog poluvremena, Sadio Mane zabio je za vodstvo od 1:0, a taj rezultat je ostao na semaforu sve do 80. minute kada je James Maddison izjednačio. Što se duel bližio kraju, to su nervozniji bili navijači Liverpoola, ali duboko u sudijskoj nadoknadi, njihovim ljubimcima pružena je nevjerojatna prilika da dođu do pobjede.

Euforija je trajala samo nekoliko dana: U Bayernu razočarani kao nikada do sada

Glavni sudac Chris Kavanagh dodijelio je najstrožiju kaznu i ostao je pri svojoj odluci nakon gledanja snimke. Odgovornost je preuzeo Liverpoolov kapetan James Milner, stavio je loptu na bijelu točku i savladao Kaspera Schmeichla. Redsi su poveli sa 2-1 a samo nekoliko trenutaka kasnije čuo se posljednji zvižduk i domaći igrači su mogli početi slaviti još jednu pobjedu.

Vrlo zanimljive su, međutim, informacije koje se odnose na 33-godišnjeg Milnera. Legendarni vezni igrač debitovao je u engleskoj Premier ligi nekoliko mjeseci prije svog sedamnaestog rođendana, a dosad je sakupio čak 523 nastupa. 54 pogodak u karijeri postigao je protiv Leicester Cityja, ali to nije sve. Gotovo je nevjerojatno da nikada nije izgubio utakmicu u kojoj je bio strijelac. To se dogodilo u 53 utakmice u kojima su njegove momčadi sakupile 42 pobjede i 11 remija.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!