NaslovnicaVijestiKAKAV LUĐAK! Nicklas Bendtner slomio vilicu taksisti u Kopenhagenu!

KAKAV LUĐAK! Nicklas Bendtner slomio vilicu taksisti u Kopenhagenu!

Nicklas Bendtner, kontroverzni danski napadač, bio je uključen u novi incident u Kopenhagenu, u noći sa subote na nedjelju gdje je došao u konflikt sa vozačem taxi vozila.

Danski napadač Nicklas Bendtner se posljednjih godina naselio u mirnom okruženju norveškog Rosenborga, no igranje daleko od najveće svjetske pozornice i očiju javnosti nije smirilo njegov divlji karakter. Danski tabloid BT izvijestio je da je 30-godišnji nogometaš pretukao taksistu rano ujutro u noći sa subote na nedjelju a taksista je navodno pretrpio ozbiljne ozljede. Kako prenosi navedeni tabloid, bivši napadač Arsenala je taksisti čak slomio i vilicu.

>> WILLIAN OTKRIO ISTINU: Evo što je rekao o špekulacijama kako je želio otići u United ili Barcelonu ovog ljeta!

Incident se dogodio u 2.40 u glavnom gradu Danske, Kopenhagenu, a u lokalnoj taxi tvrtki potvrdili su navedenom tabloidu da je napadač zaista bio poznati nogometaš, kojim ovakvi incidenti nisu strani.

[su_cashout]

Nicklas Bendtner je punih 10 godina bio član Arsenala a 2004. godine je kao 16-godišnjak stigao u ovaj klub. Za Arsenal je upisao 108 nastupa i postigaao 24 gola a mnogi govore da je mogao napraviti veću karijeru da je u glavio bio pametniji. Poznat je njegov incident sa EURA 2012 kada je postigao pogodak Portugalu i prilikom slavlja je reklamirao poznatu dansku kladionicu na svojim boksericama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!