NaslovnicaVijestiKakav luđak: Zloglasni VLASNIK kluba nakon susreta UŠAO u svlačionicu i napravio...

Kakav luđak: Zloglasni VLASNIK kluba nakon susreta UŠAO u svlačionicu i napravio SKANDAL!

Nakon remija u gradskom derbiju s Dinamom prvi čovjek slavnog rumunskog kuba Steaue, koja sada nosi ime FCSB, Gigi Becali je poludio u svlačionici na trenera i igrače te napravio neviđen potez!

UŠAO u svlačionicu

Gigi Becali, zloglasni vlasnik Steaua ili FCSB-a, kako je klub dobio ime nedavno, ponovno je u centru pozornosti. Nakon neriješenog rezultata u gradskom derbiju s Dinamom Bukurešt (2: 2), predsjednik Steaue “uletio” je u svlačionicu i igračima na slikovit pokušao  reći što misli o tijeku igre i konačnom rezultatu.

[su_bonus]

Posebno je bio nezadovoljan igrom golmana Andrei Vlada i braniča Gabriela Enache, pa je obojici nogometaša u svlačionici rekao da ih otpušta iz kluba i samim time krši ugovor. Kako što izvještavaju rumunjski mediji, Becali je osobito bio brutalan prema tek 18-godišnjem vrataru Vladi.

>> Timo Werner otkrio u kojem klubu bi volio zaigrati jednog dana

Kada je Becali shvatio da Vladu treba za revanš susret Europa lige protiv rimskog Lazija, pokušao se ispričati mladom vrataru.

„Nazvao sam trenera Dicu i ispričao se. Znam da sam pogriješio, trebao sam kupiti novog golmana. Malo Vlad misli da je iznad svih. Ali, on nije Messi među stativama. Već sam počeo sam tražiti novog vratara. Trebamo pojačanje, a za ovog dječaka ćemo vidjeti, možda će ipak braniti u Rimu “, rekao je Becali, koji očito nema problema da treneru sastavlja ekipu.

[su_live_koeficijenti]

No, Becali je već u međuvremenu pronašao novog vratara. Nazvao je Cristiana Balveranu, koji je bio na odmoru i do kraja dana je morao završiti njegov transfer, jer večeras ističe transfer rok u Rumunjskoj. Europa ligi neće moći braniti, tako da nesretni Vlada vjerojatno nije rekao posljednju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!