NaslovnicaVijestiKAKAV ŠOK: Barca ipak neće ispasiti povijest, poraženi u Valenciji...

KAKAV ŠOK: Barca ipak neće ispasiti povijest, poraženi u Valenciji…

Nevjerojatno što se dogodilo – prije tjedan dana Barcelona je slavila remi protiv Real Madrida jer im je to bila zadnja velika prepreka u cilju da postanu prva neporažena momčad u povijesti LaLige. El Clasico je završio 2-2, a Barcelona je danas u Valenciji izgubila 5-4 od Levantea…

Što se to upravo dogodilo u Valenciji nikome nije jasno. FC Barcelona je ove sezone odigrala 36 kola LaLige bez poraza, dominantno su se prošetali prvenstvom, slavili su čak i na Bernabeuu, a onda u predzadnje kolo prvenstva trener Valverde odluči ne povesti svog čarobnjaka – Messija, igrača koji bi ulazio kad bi bilo gusto i izvlačio Barcelonu iz svih problema.

[su_live_koeficijenti]

No Messi, no party

Mnogi kritičari Barcelonine igre tvrde kako je ta momčad previše podređena i ovisna o Messiju, a to se danas i potvrdilo. Barcelona je izgubila 5-4 u ludoj utakmici protiv Levantea. Levante je imao vodstvo od 2-0 i 5-2, ali u ludoj završnici jedva su izvukli pobjedu koja njima i nije nešto posebno bitna.

[su_bet_builder]

Levante je u sjajnoj formi, ali Valverde to nije shvatio ozbiljno. Momčad iz Valencije nalazi se na 15. poziciji LaLige, ali ovo im je peta uzastopna pobjeda. Od početka trećeg mjeseca do danas izgubili su samo od Atletico Madrida, dva puta su remizirali i upisali 8 pobjeda.

Valverde, Messi, Iniesta i društvo mogli su postati “besmrtni”, mogli su postati prva i jedina momčad u povijesti LaLige koja je sezona završila bez poraza, mogli su biti zapamćeni kao Wengerov Arsenal i generacija “nepobjedivih”, ali na put im je vrlo iznenađujuće stala ekipa Levantea.

FC Barcelona osvojila je dvostruku krunu, Messi će uzeti ‘Zlatnu kopačku’ za najboljeg strijelca u ligama petice, no i nakon svega toga ostaje gorak okus u ustima jer su po četvrti put u zadnjih pet godina ispali u četvrtfinalu dok je njihov rival Real Madrid u tim istim sezonama išao do kraja, a sada kada su imali priliku napraviti nešto što Real nikada nije – pali su u 37. kolu protiv Levantea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!