NaslovnicaVijestiKAKAV ŠOK: Težak udarac za Bayern i Njemačku reprezentaciju!

KAKAV ŠOK: Težak udarac za Bayern i Njemačku reprezentaciju!

Remi protiv vrlo slabe ekipe Augsburga nije ni blizu najslabija vijest u poprilično crnoj suboti za Bayern München, koji je zbog ozljede izgubio jednog od svojih najvažnijih članova tima.

Bayern je ponovno razočarao u osmom kolu njemačkog prvenstva, samo je remizirao (2: 2) protiv regionalnog rivala iz Augsburga, dokazavši da, kao i nekoliko puta u novoj sezoni, njegova dominacija više nije onakva kakva je bila posljednjih godina.

AC Milan ima plan za povratak na stare staze slave: U klub stiže legendarni dvojac Barcelone

Da stvar bude gore Niklas Sule je napustio teren u prvom poluvremenu zbog ozljede koljena. Zdravstvena ekipa Bayerna potvrdila je sumnje trenera Kovača te su saopštili da je 24-godišnji branič potrgao ligamente koljena i da će na operaciju već u nedjelju kako bi lse što prije oporavio od ozljede. Više ili manje je jasno da je za Sule za veći dio sezone već izgubljen. Pitanje je čak hoće li se jedan od najboljih braniča Njemačke oporaviti do Europskog prvenstva.

Bivši član Hoffenheima zacementirao je mjesto u početnoj jedanaesterici u Bayernu, a njegova izvrsna forma također je “degradirala” nekad nezamjenjive Jerome Boatenga i Mats Hummelsa. Prvi je sada rezervist, a drugi je ljetos napustio Bavarsku i iz Dortmunda se vratio u Borussiju.

Ironično je da je ozljeda Sulea prilika za njegovog prethodnika u početnoj jedanaesterci Jerome Boatenga, koji će zajedno s Francuzom Benjaminom Pavardom i Lucasom Hernandezom zatvoriti jaz koji će nastati u nedostatkom Sulea.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!