NaslovnicaVijestiKako bi LeBron James mogao utjecati na Coutinhov transfer u Barcelonu?

Kako bi LeBron James mogao utjecati na Coutinhov transfer u Barcelonu?

Kako bi LeBron James mogao utjecati na Coutinhov transfer u Barcelonu? Ovaj prijelazni rok je bio zaista čudan. Bez obzira na to je li riječ o ogromnim cijenama za igrače, ekipe koje se natječu u igračkoj moći, klubovima koji prodaju svojim rivalima ili Barcelone koja se ponaša poput trećerazrednog tima. Sve ovo je pomalo čudno.

Kako bi LeBron

Sada bi LeBron James mogao biti instrumentalan u mogućem transferu Philippe Coutinha. Čini se da je mogući transfer Philippa Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu na nekoj neprestanoj petlji koja se nikada neće završiti ili barem ne do četvrtka što zapravo više i nije tako daleko.

Vijesti dolaze iz Coutinhovog kampa, iz Barcelone u vezi ponude, odbijanje Liverpoola, rasprava o tome da li uzeti novac ili ne i sve se to ponavlja. Očekivano postoji tvrdnja iz španjolskih i brazilskih vijesti da je ponuda prihvaćena, samo da bi se stvari malo začinile.

Pa, ako ste tražili nešto za promjenu, što mislite o tome da je NBA zvijezda LeBron James možda intrumentalan za jedan od najvećih transfera u povijesti.

Prema španjolskim novinama Mundo Deportivo LeBron James, dioničar u Redsima od 2011., razgovarao je sa vlasnicima Fenway grupe i rekao im da otpočnu pregovore sa Barcelonom oko transfera Coutinha.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

To je vjerojatno još jedna laž i velika glasina španjolskog tiska, gdje se vidi da još jednom očajnički pokušavaju da donesu neke lažne glasine zbog većeg prometa, gdje također tvrde da je Jurgen Klopp prihvatio ponudu i želi prodati 25-godišnjaka.

Unatoč tome što je dioničar Liverpoola čini se da je napadač Cleveland Cavaleirsa postavio fotografiju sebe u Barceloninom dresu, prije nego što je slika obrisana:

Jednostavno ne mogu zamisliti da bi LeBron James mogao biti tajna Barcelone, koja konačno osigurava usluge Coutinha nakon što je cijelo ljeto nesretno pokušavala da natjera Liverpoola da prodaju jednog od svojih najboljih igrača.

[su_watch_live_football]

Možda je trogodišnji prvak NBA radio kao agent za Barcu i to je jedini razlog zbog kojeg je od samog početka dobio svoje dionice.

Kada se ovaj transferni rok završi, ovo neće biti jedna od najsmješnijih priča ovog ljeta.

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!