NaslovnicaVijestiEvo kako izgleda živjeti u susjedstvu Cristiana Ronalda

Evo kako izgleda živjeti u susjedstvu Cristiana Ronalda

Elisabetta Betty Borel, ćerka nekadašnjeg nogometaša Juventusa i prva susjeda portugalske superzvijezde, otkrila je kako izgleda živjetu u susjedstvu Cristiana Ronalda.

“Bilo me je strah zaglušujuće glasnih žurki i danonoćne buke, ali Cristiano i njegova porodica su najbolji susjedi koje sam uopšte mogla da poželim” rekla je za Corriere della Sera prva susjeda portugalske zvijezde Elisabetta Betty Borel na pitanje kako izgleda kada vam u susjedstvu živi Cristiano Ronaldo.

Elisabetta je ćerka nekadašnjeg nogometaša Juventusa Felicea, pa je pokušala da napravi paralelu između njihovih porodica.

“Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Cristiana svaki dan vidim u Rolls-Royceu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih automobila među kojima je i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt.

Poznata je Cristianova zatvorenost kada je u pitanju izlaganje obitelji oku javnosti, pa s toga i ne čude previše sljedeće riječi njegove susjede:

“Ja sam imala djetinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova djeca žive drugačije. Često vidim Cristiana Juniora kako na zaštićenom dijelu ulice vozi skejt, iako se u taj dio ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i obezbjeđenje. Iza djeteta su uvijek i tjelohranitelji. Isto je i sa Georginom kada želi, kao sve mlade majke po lijepom vremenu, da se prošeta sa djecom. Iako je ulica prazna, s njima je uvijek obezbjeđenje, tj. najčešće više njih.

Cristiano s porodicom živi u vili u donjem dijelu Torina i spekuliše se da je iznajmljuje po nešto nižoj cijeni od 50.000 eura dnevno, koliko ona navodno košta. Ima dvije kapije, privatni put i baštu, osam spavaćih soba, naravno neizostavnu teretanu, zatvoreni bazen, gustu vegetaciju koja okružuje čitav posjed i tako utiče na znatno smanjenje buke, ali i štiti porodicu od radoznalih očiju sa strane.

“Zlatni kavez? Tako nešto. Mislim, Cristiano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegovog godišta, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi da se igra s njima, ali to dijete vidim jedino samo” završila je Elisabetta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!