NaslovnicaVijestiKako je Conte reagovao u svlačionici nakon poraza od Liverpoola?

Kako je Conte reagovao u svlačionici nakon poraza od Liverpoola?

Kako je Conte reagovao u svlačionici nakon poraza od Liverpoola?. Antonio Conte je rođeni pobjednik. Bivši talijanski reprezentativac osvojio je niz velikih priznanja tijekom svoje igračke karijere, uključujući i pet Serie A naslova i Lige prvaka s Juventusom.

Kako je Conte

On je nastavio sa pobjedničkom navikom u trenerskoj karijeri, pomažući Juvetu da podigne tri naslova prvaka tijekom trogodišnje čarolije u Torinu prije preuzimanja talijanske reprezentacije u 2014. godini.

Conte nije došao u Chelsea kako bi ih vratio među prva četiri, on je stigao da osvoji naslov prvaka i više u drugoj zemlji.

No, 47-godišnjak će sada biti svjestan, da nakon remija od 2-2 protiv Swanseaja i poraza kod kuće od Liverpoola, taj put do vrha neće biti jednostavan.

Tu je svakako puno talenata u Conteovoj momčadi, a činjenica da se oni ne natječu u Europi ove sezone također ide u korist plavaca kako sezona napreduje.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, prema jutrošnjem izvještaju objavljenom u The Timesu, Conte je bio vrlo ljut nakon prošlotjednog poraza na Stamford Bridgeu i žestoko je izgrdio svoje igrače u svlačionici.

Navodi se da je Conte bio posebno uzrujan zbog loše igre njegovog tima u prvom poluvremenu. Rekao je da bi mogao ubiti svakog svog igrača koji je igrao loše.

Golovi Dejana Lovrena i Jordan Hendersona su ostavili Chelseaju težak posao da se vrati u igru.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!