NaslovnicaVijestiKako je Modrić na dodjeli nagrada rasplakao Zvonimira Bobana?

Kako je Modrić na dodjeli nagrada rasplakao Zvonimira Bobana?

Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA, a evo kako je na dodjeli nagrada rasplakao Zvonimira Bobana, predvodnika generacije koja je osvojila treće mjesto na SP 1998. u Francuskoj.

Na velikoj svečanosti u Londonu, najprestižnije priznanje otišlo je u ruke Luke Modrića, koji je već ranije izabran za igrača sezone u izboru UEFA, te tako po drugi put pobijedio Cristiana Ronalda, koji ni ovaj put nije prisustvovao dodjeli nagrada.

“Želim da se zahvalim svom idolu Zvoni Bobanu, bivšem kapetanu Hrvatske i generaciji hrvatskih nogometaša koji su 1998. osvojili svjetsku broncu. Bili su mi velika inspiracija i kao tim nas uvjerili da vjerujemo kako i mi možemo da napravimo nešto veliko u Rusiji. Nadam se da ćemo mi biti inspiracija nekoj drugoj generaciji koja dolazi”, rekao je Luka Modrić prilikom dodjele FIFA nagrada u Londonu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Zvonimir Boban nije mogao suzdržati emocije, te je zaplakao tokom Modrićevog govora, a nekadašnji Bobanov suigrač i bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić, objasnio je njegovu reakciju.

“Kada je Luka izašao na pozornicu, to je bilo neopisivo za nas. Govor je bio prekrasan. Luka je bio pod strašnim dojmom i nije mu bilo lako govoriti na pozornici. Zvone? Oduševljen. Njega je teško rasplakati, a Luka je i to uspio. U govoru je objasnio koliko mu je značio njegov uzor, Boban, i naša priča iz Francuske. Kada je počeo govoriti, srca su nam se svima stegnula. I Zvone je zaplakao.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!