NaslovnicaVijestiKako je prošla katastrofa Liverpoola protiv Aston Ville: "Klopp nas je zvao...

Kako je prošla katastrofa Liverpoola protiv Aston Ville: “Klopp nas je zvao tokom poluvremena i poručio nam je ovo…”

Liverpool je pretrpio očekivan poraz u ligaškom kupu Engleske protiv ekipe Aston Ville . Poraz je posljedica igranja mladih igrača iz akademije, jer je prvi tim otputovao u Dohu na Svjetsko klupsko prvenstvo.

Raspored u Engleskoj je paklen, posebno za nogometaše Liverpoola. Liverpool se takmiči u svim mogućim takmičenjima u ovoj sezoni, a nedavno su otputovali u Dohu, gdje ih očekuje nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu. Ipak, Liverpool je jučer morao igrati dvoboj engleskog kupa, a u rosteru protiv Aston Vile nije bilo ni jednog igrača koji je bio iole standardan u ovoj sezoni.

Sve je završeno: Arsenal ima novog trenera, plata 5 miliona funti po sezoni!

Liverpool je igrao s mladim nogometašima koje ni veliki navijači kluba nisu prepoznali, a momčad je vodio trener do 23. godine Neil Critchley. Iako je Liverpool izgubio 5-0, trener je bio ponosan na svoje igrače i objasnio je da je to neprocjenjivo iskustvo za mlade nogometaše.

Naravno, mnoge je zanimalo da li se nakon meča oglasio Jürgen Klopp. Critchley je rekao da jeste te je otkrio sadržaj razgovora: “Da, zvao nas je nakon prvog poluvremena. Rekao je da trebamo nastaviti igrati onako kako smo igrali, biti hrabri i nastaviti našu igru. Pratio je utakmicu u društvu ostalih trenera i igrača. Nadam se, odnosno sam uvjeren da je bio ponosan na nas.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!