NaslovnicaVijestiKako je zbog Dybale propao transfer Lukakua u Juventus!

Kako je zbog Dybale propao transfer Lukakua u Juventus!

Romelu Lukaku je ljetos napustio Manchester united i otišao za Italiju, ali njegov agent nam sada otkriva kako mu je propao drugi transfer, te da je belgijski napadač mogao otići poprilično drugačijim putem.

zbog Dybale propao

S obzirom da je ispao iz prvog sastava pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera, Lukaku je napravio odluku da napusti Old Trafford, sa transferom u Italiju koji je iznosio više od 70 milijuna funti.

Sada njegov agent tvrdi kako je on bio na korak od prelaska u Juventus, gdje je trebao biti zamjena za Paulo Dybalu.

“Lukaku danas nosi dres Intera, samo zato što zamjena igrača sa Paulo Dybalom koji je trebao ići u Manchester United nije uspjela”, rekao je Lukakuov agent Federico Pastorello u razgovoru sa Sky Sports Italia.

Argentinca su tražili United i Tottenham, ali transfer se nikada nije ostvario, jer je odlučio ostati pod vodstvom Maurizio Sarrija, što znači da Juventusu nisu trebali napadači.

To nije promijenilo Lukakuovo stajalište i on nije odustao, što je omogućilo Interu da dođe po njega – i razina odlučnosti menadžera Antonio Contea da dovede Lukakua je uveliko napravila razliku.

“Romelu je želio napustiti Premier ligu i preseliti se u klub u kojem se osjećao voljenim

“Odmah je primijetio naklonost i toplinu Interovih navijača u usporedbi s Juveovim, a to je učinilo razliku.

„Lukakuov dolazak u Juve obradovao bi mnoge navijače, ali umjesto toga, njegov je angažman za Inter predstavljao prekretnicu nakon dolaska Antonija Contea i namjeru da pokuša započeti pobjednički ciklus.”

„To je odmah uočio, čak i na društvenim medijima. Osjećao se traženo u Interu. Conte je vršio veliki pritisak na klub da dovedu ovog igrača. ”

Taj se transfer pokazao koristan za obje strane, jer je Inter krenuo po naslov prvaka u Italiji, te su prije nekoliko tjedana i vodili u toj aktualnoj bitci.

Lukaku i njegovo partnerstvo sa Lautarom Martinezom bili su ogroman dio toga.

Belgijski napadač je postigao 23 gola u svim natjecanjima za svoj novi klub, odk je Dybala postigao 13 za Juventus, unatoč tome što nije imao zajamčeno mjesto u prvoj postavi.

Ni Tottenham, ni United nisu potpisali napadača tog ljeta, iako je United u siječnju doveo Odion Ighala u svoj sastav.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!