NaslovnicaVijestiKAKO LOŠE POSLUJU ENGLESKI KLUBOVI: Strah od rizika ili neznanje?!

KAKO LOŠE POSLUJU ENGLESKI KLUBOVI: Strah od rizika ili neznanje?!

Na plavoj strani Liverpoolovog Stanley Parka, nekoliko sati prije podne tog 9. augusta bilo je, u najmanju ruku, energično. Trošilo se nemilice.

Everton je, u svega nekoliko sati, potpisao Brazilca Bernarda bez odštete, Andre Gomes je stigao na jednogodišnju posudbu i, što je najvažnije s obzirom na njihovu slabost u tom djelu ekipa, Yerry Mina je u klub stigao za čak 27 milijuna funti.

Marco Silva očito je trebao partnera za Michaela Keanea, tako da je dolazak Mine, kojeg su tjednima pratili, bio veliki plusza klub. Bio je izvrstan na Svjetskom prvenstvu i ima sve fizičke i tehničke karakteristike kako bi napredovao u Premier ligi.

[su_premierleague]

Klub je ispunio očiglednu rupu u ekipi s vrlo dobrim igračem. Zašto se, ipak postavlja pitanje da su ga “Karamele” previše platile?!

U januaru ove godine Barcelona odvojila 10 milijuna funti kako bi osigurala usluge 23-godišnjaka. Vratimo se unazad za još 18 mjeseci, kada je isti igrač prešao iz Independiente Santa Fea u Palmeiras za samo 3 milijuna funti. U dvije godine, vrijednost Mine je porasla za gotovo 1000%.

>> Allegri: “Otkrit ću vam razlog zbog čega Ronaldo nije prisustvovao ceremoniji dodijele nagrada”

Zbog neposrednosti direktnog porasta u njegovoj cijeni i njegovih nastupa u Rusiji, Mina je najočitiji primjer kluba Premier lige koji je platio znatnu veću naknadu za igrača kojeg je mogao kupiti za mnogo manji iznos. Ali on je tek jedan primjer od njih mnogo.

Bournemouth je kupio njegovog saigrača iz Kolumbije Jeffersona Lermu za prijavljen iznos od 25 milijuna funti. Prije dvije godine, Levante ga je kupio za oko 450.000 funti.

[su_bet365_100_bonus]

Andre-Frank Zambo Anguissa prešao je u Fulham za 30 milijuna funti tri godine nakon besplatnog transfera iz Stade de Rimesa u Marseille.

Liverpool je kupio Alisson za 67 milijuna funti, punih 60 milijuna funti više nego što je Roma platila Internacionalu 2016. godine. Popis bi se mogao nastaviti u nedogled, ali stručnom neznanje ili rasipanju sa novcem u Engleskoj se ne nazire kraj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!