NaslovnicaVijestiAllegri: "Otkrit ću vam razlog zbog čega Ronaldo nije prisustvovao ceremoniji dodijele...

Allegri: “Otkrit ću vam razlog zbog čega Ronaldo nije prisustvovao ceremoniji dodijele nagrada”

Trener Juventusa Max Allegri u razgovoru za italijanske medije je priznao da je Cristiano Ronaldo veoma povrijeđen i uvrijeđen jer nije dobio nagradu za najboljeg igrača sezone u odabiru UEFA-e.

sukobu s Allegrijem

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo nije sudjelovao na gala događaju u Monte Carlu, gdje je UEFA objavila ime osvajača nagrade za igrača godine. U kategoriji za najboljeg igrača sezone u konkurenciji između Ronalda, Luke Modrića i Mohamed Salah, Ronald, nije prisustvovao događaju, jer on je već očito znao da nagrada neće završiti u njegovim rukama. Portugalski as je propustio ceremoniju, iako je nagradu osvojio njegov dugogodišnji suigrač Luke Modrića, a medijska nagađanja o velikom razočarenju Ronalda potvrdio je i trener Stare dame, Max Allegri.

>> Evo kako je Mohamed Salah reagovao nakon što je Luka Modrić sinoć osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe!

„Ronaldo je bio vrlo uzrujan i ljut, jer je u prošloj sezoni u Ligi prvaka postigao 15 golova i sa Modrićem, a osvojio naslov naslov u Ligi prvaka. On smatra da je zaslužio nagradu, koja je samo dokaz da on želi biti najbolji. Zašto nije prisustvovao događaju, to je bila njegova odluka, koju moramo poštovati “, rekao je Allegri.

[su_bet365_100_bonus]

Ronaldo se moralno još više udaljio od svog bivšeg kluba koji je blistao na ovom događaju i osvojio sve najprestižnije nagrade. Za igrča sezone izabran je Luka Modrić za najboljeg golmana Keylor Navas, najbolji branič je Sergio Ramos, a najbolji napadač Cristiano Ronaldo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!