NaslovnicaVijestiKako Manuel Pellegrini planira proći PSG i osvojiti Ligu prvaka?

Kako Manuel Pellegrini planira proći PSG i osvojiti Ligu prvaka?

Kako Manuel Pellegrini planira proći u polufinale i osvojiti Ligu prvaka? Manuel Pellegrini tvrdi da Manchester City ima zlatnu priliku da postane kralj Europe. Divovi iz Premier lige će ugostiti PSG večeras u potrazi za mjestom u polufinalu Lige prvaka po prvi put.

Kako Manuel Pellegrini planira

City je u prvoj utakmici četvrt-finala koja se igrala u Parizu napravio vrlo dobar rezultat za uzvrat protiv PSG-a, gdje su odigrali 2-2.

No, Pellegrini je u potrazi za konačnim trijumfom i prolaskom dalje, a također i eventualnim osvajanjem Lige prvaka, prije nego što napusti Manchester City ovog ljeta.

On je rekao svojim igračima da ne gledaju dalje od ovog meča i da se fokusiraju na izbacivanje Francuskih šampiona.

Čileanac je priznao da bi se ovo mogla dokazati kao prava prilika za City da prođe dalje i osvoji ovo prestižno takmičenje prvi put u klupskoj historiji.

Real Madrid se suočava sa gol razlikom od 2-0 protiv Wolfsburga, Barcelona putuje u Atletico Madrid kako bi potvrdili svoje vodstvo od 2-1 i prošli dalje, a Bayern također čuva prednost od 1-0 koju je teškim mukama ostvario na Allianz Areni protiv Benfice.

[su_sportingbet_euro2016]

“To je vrlo važna utakmica, ne zbog mene ili zbog onoga što će se dogoditi naredne sezone.”

“To je vrlo važno, jer možemo postići važan cilj, a to je polufinale Lige prvaka.”

“Najvažnija stvar je da moji igrači ostaju fokusirani kako bi se plasirali dalje.”

“Nakon toga moramo igrati protiv vrlo dobre momčadi, tako da je važno da se igra sa samopouzdanjem i povjerenjem koje smo napravili u prvoj utakmici u Parizu.”

“Nije važno protiv koga se mora igrati. Važno je da imate kvalitetu i kapacitet biti na istoj razini kao i te momčadi protiv kojih igrate.”

“Mislim da ako dođemo do polufinala, to bi bilo jedno vrlo važno postignuće.”

“No, nećemo biti zadovoljni samo s tim. Moramo igrati svaku utakmicu misleći da smo najbolji i da možemo pobijediti. Ako dođemo do polufinala, pokušat ćemo onda i da osvojimo ovo takmičenje,” rekao je Pellegrini.

Kladite se na Bet365 !!

Manchester City v PSG

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!