NaslovnicaVijestiKako ocijenjujete ovaj potez: Arsenal za igrača kojeg će dobiti tek iduće...

Kako ocijenjujete ovaj potez: Arsenal za igrača kojeg će dobiti tek iduće ljeto izdvaja velike novce

Engleski gigant Arsenal vrlo je blizu sklapanja dogovora o prelasku talentovanog francuskog defanziva koji bi se preselio u londonski klub tek narednog ljeta, a do tada bi igrao u svom trenutnom klubu St. Etienne.

DOGOVOR POSTIGNUT

Arsenal trenutno na radaru ima dva mlada i vrlo obećavajuća defanzivca, koji su, prema britanskim medijima, vrlo blizu preseljenja na stadion Emirates. Prvi je Škot, Kieran Tierney iz ekipe Celtica kojeg Arsenal prati duće vrijeme i koji će pojačati konkurenciju na lijevoj strani obrambene linije, dok je drugi tek 18-godišnji Francuz William Saliba, koji je prošle sezone u majici St. Etienna debitovao u seniorskom nogometu i odmah oduševio.

JUVENTUS PRISTAO NA PRODAJU: Joao Cancelo odlazi u velikana iz Premier lige!

Saliba je ostavio odličan dojam u svojoj krštenoj sezoni a upravo zbog toga je Arsenal spreman, za ovog mladića izdvojiti čak 30 miliona eura odštete.

Bez obzira što Arsenal ima prilično skroman proračun za kupnju novih igrača, u klubu su se složili da je bolje uložiti novac u mladu francusku nadu, koji bi, prema nekim engleskim medijima, u Francuskoj trebao ostati i iduću sezonu a u Arsenal bi se preselio tek za sezonu 2020/2021.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!