NaslovnicaVijestiKako su odigrali: Nova pojačanja i debitanti u Premier ligi

Kako su odigrali: Nova pojačanja i debitanti u Premier ligi

Kako su odigrali u svojim debitantskim utakmicama. Otvaranje premierligaške sezone ponudilo je navijačima priliku da vide nova pojačanja u svojim klubovima. Mi smo izdvojili pet njih i predstavili vam ih na način na koji smo ih mi vidjeli u novim klubovima.

Kako su odigrali

Bio je to uzbudljiv početak sezone u Premier ligi, gdje su prvaci Leicester pretrpili šokantni poraz od Hull Cityja.

Zlatan Ibrahimovićeva predstava inspirisala je pobjedu Manchester Uniteda na otvaranju sezone, gdje je Jose Mourinho ispunio očekivanja navijača na Old Traffordu.

Josep Guardiolina era u Manchester Cityju je krenula sa pobjedom, ali ne baš tako ubjedljivom kao što je to bio slučaj na Old Traffordu.

Chelsea večeras igra protiv West Hama, kako će njihova pojačanja odigrati i da li će im donijeti pobjedu? Ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Zlatan Ibrahimović

Nepredvidljivi švedski napadač koji je pozdravio Premier ligu sa zračnim startom u duelu sa Simonom Francisom, ali čim je Manchester preuzeo lagano vodstvo Ibrahimović je počeo da uživa još više.

[su_bet365_200_bonus_mali]

34-godišnjakov moćni slobodni udarac je završio u mreži Artur Boruca i time je pokazao da su njegove godine samo broj. Jedna zanimljiva ponuda koju smo našli za Zlatana na Bet365 kladionici je da li će dati više ili manje od 19.5 golova ove sezone. Kako je krenuo, Šveđanin bi mogao preći ovu cifru i prije polovine sezone.

Screenshot_28

UPLATI!

John Stones

Uz ogroman pritisak na svojim ramenima kako bi opravdao monstruoznu naknadu za svoj transfer (47.5 milijuna funti), Stonesova igra će biti ispitivana svakog tjedna.

Bivši branič Evertona borio se u debitantskoj utakmici svog novog kluba. Čak je i naivno izjurio naprijed što je dozvolilo Jack Rodwellu da pronađe Jermain Defoea u izjednačujućem pogotku Sunderlanda, što se skoro pokazalo vrlo kritičnim za Cityjeve bodove kod kuće.

[su_euro_soccer_bonus]

Može li Guardiola i Manchester City napraviti senzaciju i u svojoj prvoj sezoni osvojiti Premier ligu? Kladionice im daju najveće šanse, a vi?

Screenshot_29

UPLATI!

Ahmed Musa

Nigerijac je pokazao svoj žestoki korak kako bi stvorio prostor za svoje suigrače trčanjem u prostor u subotnjoj utakmici protiv Hull Cityja. Kolike su šanse da će Leicester ove sezone biti u top 6 u Premier ligi? Šta vi mislite? Koeficijent je vrlo dobar u Bet365 kladionici i on iznosi 4.33.

Screenshot_30

UPLATI!

[su_bet365_200_bonus_mali]

Alvaro Negredo

Mnogi su bili skeptični da li bi Negredo mogao da se vrati u Premier ligu, nakon onako loše sezone sa Sevillom, ali bivši napadač Manchester Cityja započeo je sezonu u Middlesbroughu sa praskom.

Španjolac je pokazao ogromnu želju za igrom i postigao debitantski pogodak.

[su_bet365_watch_live_football_mali]
Middlesbrough je novopečeni klub u Premier ligi, mogu li ostati u ovom elitnom takmičenju i naredne sezone? Ili pak da iznenade kao što je to Leicester uradio? Šanse za to su minimalne, ali nikada se ne zna. Koeficijent je 1.36 da će ostati u Premier ligi i naredne sezone.

Screenshot_31

UPLATI!

Sadio Mane

Nakon pred-sezone sa Liverpoolom, Sadio Mane je pokazao i predstavio se novim navijačima kada je to zaista trebalo njegovoj novoj ekipi i naslutio da će biti jedno od značajnih pojačanja Redsa ovog ljeta.

Senegalac se borio sa Hector Bellerinom u prvom poluvremenu, ali uskoro je započeo i pokazao što zna, baš kao i njegovi suigrači u drugom poluvremenu.

[su_bet365_200_bonus_mali]
Nakon odlične igre, Senegalac se pokazao kao sjajno pojačanje za Jurgen Kloppa. Da završe neporaženi u ovoj sezoni nije nemoguće. Ako iko može to da ostvari, onda je to Jurgen Klopp. Pobjeda protiv Arsenala im je digla samopouzdanje, a i novo pojačanje se već isplaćuje. Koeficijent je 201.00, ali sjetite se prošle sezone, kada nitko nije vjerovao da će Leicester osvojiti titulu. Vrijedi riskirati, pa makar i minimalnu uplatu.

Screenshot_32

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!