NaslovnicaVijestiKAKVA BIZARNA GESTA: Pogledajte što Manchester City planira uraditi Joe Hartu kada...

KAKVA BIZARNA GESTA: Pogledajte što Manchester City planira uraditi Joe Hartu kada budu igrali protiv Burnleya!

Kakva bizarna gesta. Pogledajte što Manchester City planira uraditi Joe Hartu kada budu igrali protiv Burnleya! 12-godišnji boravak Joe Harta u Manchester Cityju je napokon završio. Bivši engleski broj jedan je bio izvan prve momčadi od dolaska Pep Guardiole u 2016. godini, ali ovaj put je njegov transfer trajan.

Kakva bizarna gesta

Hart je proveo 2016/17 sezonu u Torinu, gdje je uživao u nekom uspjehu, prije loše posudbe u West Ham prošle sezone, gdje je Adrian konačno preuzeo njegovo mjesto.

Sada je u Burnleyu nakon što je završio transfer od 4.5 milijuna funti kako bi osigurao pokriće za ozlijeđeni duo Nick Popea i Tom Heatona.

Najvjerojatnije će nastupiti u subotu protiv Southamptona u Premier ligi.

City je tada rekao da će navijačima dati šansu da odaju počast Hartu za njegov doprinos u klubu – kada se klub suoči sa Burnleyom 20. listopada.

[su_bet365_koeficijenti]

I sada ispada da klub želi odati svoju počast i poštovanje na vrlo čudan način.

Paul Hirst iz The Timesa je potvrdio da City želi imenovati trening teren po Hartu u znak priznanja za njegovih 12 godina službe.

Ne, to nije parodija.

Bizarna gesta, ali ona pokazuje utjecaj Harta u klubu.

Tijekom prvog osvajanja naslova Cityja u 2011/12 godini, Englez je bio instrumentalan među vratnicama.

[su_bet365_100bonus]

Također je igrao veliku ulogu u pobjedi 2013/14, ali Manuel Pellegrini je stavio Willy Caballera ispred njega u određenom vremenu u toj seozni.

U konačnici, njegove pogreške su prevladale za klub i zemlju, a njegovi loši nastupi na Euru 2016 su bili šlag na tortu.

Ipak, zaslužuje poštovanje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!