NaslovnicaVijestiKAKVA GLUPOST: Igrači Barcelone razočarani izjavom Bartomeua!

KAKVA GLUPOST: Igrači Barcelone razočarani izjavom Bartomeua!

Predsjednik FC Barcelone razočarao je svoje igrače dosta nepromišljenom izjavom. Posebno uvrijeđeni našli su se Busquets i Jordi Alba koji smatraju da je izjava u potpunosti neprimjerena, posebno u ovom trenutku kada im treba podrška.

igrači barcelone

Španjolsku tresu mnoge šokantne vijesti ovih dana. Izbornik reprezentacije Julen Lopetegui dobio je otkaz dan prije prve utakmice na Svjetskom prvenstvu jer je preuzeo Real Madrid. Za novog izbornika imenovan je Fernando Hierro, bivši kapetan Real Madrida. Osim samih zbivanja u vezi reprezentacija na Svjetskom prvesntvu Španjolsku je potresla i vijest kako je ministar sporta dao ostavku.

Sergio Ramos, kapetan Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije kaže kako je atmosfera u svlačionici kao na sprovodu. Dio javnosti u Španjolskoj za cjelokupnu situaciju krivi Florentina Pereza i upravo Real Madrida, a oni uzvraćaju paljbu na predsjednika saveza riječima: “Otkaz Lopetegui bio je čisti znak nepoštovanja prema njemu i prema Real Madridu.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Predsjednik FC Barcelone u takvom trenutku izjavljuje: “Najavam da Argentina i Leo Messi osvoje Svjetsko nogometno prvenstvo.” Izjava je to koja je uvelike naljutila ostale igrače jer i oni su dio kluba i smatraju kako zaslužuju podršku kluba i na reprezentativnim obvezama, a posebno su na to ljudi igrači koji se osjećaju kao Španjolci, primjerice Jordi Alba i Sergio Busquets.

Možda je ovo samo način da se Bartomeu svidi dijelu katalonske javnosti koji ne podržava Španjolsku već isključivo želi gledati reprezentaciju u dresu Katalonije, ali i navijačima iz ostatka svijeta koji nisu iz Barcelone. Većini navijača FC Barcelone omiljeni igrač je Leo Messi i smatraju kako bi njihova glavna zvijezda osvajanjem ovog prvenstva u Rusiji dobio titulu najvećeg igrača u povijesti nogometa.

[su_cashout]

Također, ukoliko bi Leo Messi doveo Argetinu do titule Svjetskog prvenstva vjerojatno bi on uzeo i nagradu ‘Ballon d’Or’ koja je dodjeljuje za najboljeg igrača svijeta, a tu je nagradu zadnjih godina uglavnom uzimao Cristiano Ronaldo, a favorit je i za uzimanje ovogodišnje nagrade. Mnogi stručnjaci tvrde kako bi Messi mogao ostati i bez top 3 u tom izboru ukoliko bi Neymar odveo Brazil do titule – tada bi utrka za Zlatnu loptu bila Ronaldo-Salah-Neymar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!