NaslovnicaVijestiKAKVA IGRAČINA: Ribery je na dan Robbenovog povratka izmješao odbranu Lazia i...

KAKVA IGRAČINA: Ribery je na dan Robbenovog povratka izmješao odbranu Lazia i postigao fenomenalan gol (VIDEO)

Jučer je bio zaista dobar dan za popularni duo “Robbery”. Prvo je Arjen Robben najavio povratak u svijet nogometa, a u večernjim satima Franck Ribery odsvirao je nekoliko nota svoje karakteristične “glazbe”.

ribery otkrio

Jučer je veliki Arjen Robben navratio povratak noogometu u 37. godini. Nizozemac će od naredne sezone nositi dres kluba iz grada u kojem je rođen i u kojem je započeo karijeru, FC Groningena. Klub je to jučer potvrdio a Robben je najavio kako će igrati besplatno kako bi pomogo klubu da prebrodi koronakrizu.

Sa druge strani, drugi ćlan duoa Robbery još uvijek aktivno igra i oduševljava nogometnu javnost. Sinoć je u dresu svoje Fiorentine u sebi karakterističan nasčin izmješao odbranu Lazia i postigao fenomenalan pogodak. Utakmica se ipak završila u korist Lazia rezultatom 2:1.

Gol pogledajte u nastavku:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!