NaslovnicaVijestiKAKVA IMENA! Reprezentaciju Kameruna od sada će voditi dvije Nizozemske legende!

KAKVA IMENA! Reprezentaciju Kameruna od sada će voditi dvije Nizozemske legende!

Nogometni savez Kameruna ima novog selektora. Ekipa je već neko vrijeme bez selektora nakon neuspjelog plasmana na Mundijal a sada su za trenera imenovali legendarnog Nizozemca Clarencea Seedorfa, koji zajedno s Patrickom Kluivertom preuzima odgovornost nad Lavovima.

Trenutni afrički prvak Kamerun dobio je novog trenera. Belgijski strateg Hugo Broos, koji reprezentaciju Kameruna prošle godine u velikom stilu vodio do pobjede na Kupu afričkih nacija, će naslijediti bivši istaknuti nizozemski nogometaš Clarence Seedorf, koji iza sebe već ima prilično sadržajanu trenersku karijeru.

>> ARSENAL PRIHVATIO PONUDU SPORTINGA: On nikada nije bio u planovima Unai Emeryja!

U prošloj sezoni nije uspio da spasi španjolski Deportivo La Corunu, koji je pod njegovim vodstvom eliminiran u drugu španjolsku ligu, a sada bivši član Ajaxa, Real Madrida i Milana će biti trener  jedne od najjačih afričkih ekipa. Uz njega će na selektorskoj stolici sjedjeti i njegov dugogodišnji suigrač u nizozemskoj reprezentaciji, Patrick Kluivert, koji je imenovan kao njegov pomoćnik.

Seedorf je trenersku karijeru započeo 2014. godine, ali niti jedan od njegovih sadašnja četiri posla (Milan, Shenzhen i Deportivo La Coruna) nije trajao duže od šest mjeseci. Mora se priznati da je klubove preuzimao u kriznim momentima, te da će ovaj posao biti prvi pravi za njega.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!